Om baghave, udsigt, indkig og komposit hegn/vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor jeg og kæresten er blevet nye herrer i eget parcelhus skal vi altså til at beslutte os for sådan noget som vedligeholdelsesfri hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn – så som komposit hegn. Baghaven ligger direkte hen til skoven og vi er afgrænset aflukket ved brug af buskbombuske. Den bare have resulterer naturligvis i en overmåde skøn langstrakt udsigt, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle mulige kigge ugeneret ind til os. Og manden & jeg have nogle områder af vores have, hvor jeg og ham ikke bliver set på.

Siden vi rykkede til SIlkeborg begyndte jeg at søge på vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn. Vi ved ikke rigtig, om vi foretrækker et komposit hegn, men vi går sgu efter et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi vil montere. Så langt så godt.

Min svoger har komposit hegn i sin forhave, og dét valg er han umådelig lykkelig over. Jeg tror at det kan blive leveret i forskellige mørke & lyse farver og størrelser. Hans vedligeholdelsesfri hegn er gråt/sort, imens jeg og min kæreste nok vil beslutte os for et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Ham & jeg kan godt lide noget landligt og lyst.