Blogindlæg vedrørende nutidens tidsregistrering + fraværsregistrering i studietiden

Idag er jeg ikk en kvinde der bedrager folk, men det skete med fraværsregistrering {danmade.dk/produkter/fravaersregistrering} da jeg spenderede min tid på uni. I min studietid foregik timeregistrering {danmade.dk} ved at vi videregav sedler omkring i auditoriesalen, og så skrev hver enkelt ens navn for ikk at få fraværsregistrering. Nogle gange har jeg dér skrevet navne for nogle fra min studiegruppe, hvis det skete at de ik kunne deltage i en undervisningsgang.

Lige bagefter gym jobbede jeg et sted, hvor vi løbende noterede timeregistrering. Tanken var ik fraværsregistrering men med det formål at tjekke vores præcise tid på arbejdet. En rimeligt oplagt proces, for med det udgangspunkt fik vi løn i lige præcis de minutter, vi havde arbejdet i ugen.

I år er jeg i en stilling i et firma, hvor fraværsregistrering og timeregistrering igen igen er et benefice. Fraværsregistreringen er her effektiviseret og gjort online digitalt siden tiden som studerende og timeregistreringen er ikke noget som forstyrrer opgaverne på jobbet. Lønsedlerne er hundrede % nøjagtige når vi bruger timeregistrering. Den digitale moderne tidsregistrering vi kender det har jeg bestemt en god indstilling over for.